Først vil jeg ønske en glædelig jul og godt nytår til alle jer der læser bloggen.

Bloggen er kommet i gang, og jeg håber at mange vil følge den. Man kan sagtens følge bloggen, selvom man ikke køber kurser. Der er mange gode råd, man kan suge til sig. Jeg får ikke penge for at reklamere for produkter. De produkter jeg omtaler på min hjemmeside er firmaer, jeg selv har kontaktet, fordi jeg rigtig godt kan lide deres produkter. Og ikke fordi jeg får noget ud af det. Det er mine anbefalinger, og skal ikke opfattes som den eneste løsning, jeg mener findes.

2020 vil byde på flere kurser på paletten. Hvilke det bliver, afsløres efter nytår. Der vil løbende blive arbejdet på forbedringer og nye kurser. Ønskelisten herfra er lang, men hvis kvaliteten skal holdes, tager det den tid det tager. Men 3 kurser på paletten til 4 forskellige faggrupper er da bestemt et godt sted at starte.